Udlejning

Udlejning hos Sørvad Kultur og Idrætscenter

Hos Sørvad Kultur og Idrætscenter giver vi alle mulighed for at leje borde, stole grill samt festlokaler og meget mere. Her på siden giver vi dig et overblik over det du kan leje hos os samt hvad det koster. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe.

BordeKr. 20,- pr. stk.
StoleKr. 5,- pr. stk.
Knive, gafler og skeerKr. 3,- pr. stk.
TallerknerKr. 2,- pr. stk.

Lej en Weber Grill

Hos os kan du leje en af vores Weber grill i perioderne fra september til april og fra maj til august. Vores Weber måler: H:97cm, B:121cm, D:64cm, Ø:94cm. Der medfølger 3 stk. grillstartere og en grillbørste. Ring til Sørvad Kultur og Idrætscenter og book grillen.

Fra September til og med april
Depositum: kr. 1000,- Grillen afleveres rengjort, ellers beholder vi depositum.
Kr. 250,- pr. dag
Fra maj til og med august
Depositum: kr. 1000,- Grillen afleveres rengjort, ellers beholder vi depositum.
Kr. 350,- pr. dag

Leje af selskabslokaler

Hvor afholder din virksomhed kursus? I Sørvad Kultur & Idrætscenter er det muligt at leje et eller flere lokaler til dit arrangement. Som udgangspunkt skal du, som arrangør, selv sørge for opstilling af borde/stole, borddækning, serveringspersonale, madlavning, drikkevarer osv. Sørvad Kultur & Idrætscenter kan dog, i begrænset omfang, tilbyde at servere kaffebord og mindre traktementer til f.eks. møder og mindesammenkomster.

Vi kan ligeledes tilbyde at formidle kontakt til en kok eller til vores samarbejdspartner, der kan levere en komplet færdigpakket fest.